Take a fresh look at your lifestyle.

Protestë madhështore e opozitës në Shqipëri

Opozita shqiptare Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim aktualisht janë duke mbajtur protestë madhështore kundër Qeverisë së Kryeministrit Edi Rma.

Opozita e bashkuar në Shqipëri sot me 28 Mars ka organizuar protestë madhështore para kuvendit të shtetit shqiptar kundër Kryeministrit Edi Rama dhe Qeverisë së tij. Pankarta “Rama Ik” dhe “Shqipëria e shqiptarëve, jo e oligarkëve” janë thirrjet më të shpeshta të protestuesve opozitar.

/GazetaPremium