Take a fresh look at your lifestyle.

Abazi: Kur vdiçen heronjët, trashigimtarë të luftës u bënë përfiterët

Opinionisti Haki Abazi ka kritikuar ashpër Presidentin Thaçi dhe Kryeparlamentarin Veseli, të cilët i ka quajtur si përfitera të luftës.

Opinionisti Haki Abazi i cili njihet për kritiken e tij ndaj spektrit politik në vend, ka kritkuar ashpër kësaj radhe Presidentin e vendit Hashim Thaçi dhe Kryeparlamentarin Kadri Veseli të cilët i ka quajtur përfiter të luftes, të cilët sipas tij, kanë trasheguar poste pas luftes të pamerituara.

Këtu e keni shkrimin e plotë të opinionistit Abazi.

“Kur kane vdekë njerez të medhenjë sikur Sali Çekaj e Agim Ramadani është bërë e mundur që trashgimtarë të luftës të behen profiterët si Thaçi e Veseli dhe perfideve sikur Milazim Krasniqi. Heronjet e vertet nuk vdesin dhe nuk harrohen, ata e bejne historine.

..keta të dytet denohen nga historia duke u bërë pjese e nevojes dhe material per harrese kolektive.”

/GazetaPremium