Take a fresh look at your lifestyle.

Publikohet vaktia e Ramazanit

Bashkësia Islame e Kosovës ka publikuar vaktinë e Ramazanit për vitin 2019, transmeton Gazeta Metro.


Muaji i Ramazanit do të nisë më 6 maj dhe do të përfundojë më 3 qershor.Iftari në natën e parë do të jetë në orën 19:48, ndërsa ai i fundit në orën 20:15.