Take a fresh look at your lifestyle.

Isa Mustafa: Korigjimi i kufirit do të thotë hapje e shtetësisë së Kosovës

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa në një intervistë për emisionin Rubikon, deklaroj se korigjimi i kufirit nënkupton zhbërje të shtetit të Kosovës.

Kryetari i LDK-së Akademik. Isa Mustafa kritikon ashpër Presidentin Thaçi sa i takon korigjimit të kufirit. kjo sepse sipas ish-Kryeministrit kjo ide nenkupton hapje të shtetësisë së Kosovës, që nënkupton zhbërje të shtetit të Kosovës.

Mustafa deklaroj se “Samiti i Berlinit i ka dhënë një shqelm të fortë ides së korigjimit, dhe kjo vërehet qartë edhe në deklaratat e Presidentit Thaçi i cili ka filluar ta korigjoj vetveten.” Madje zotri Mustafa përjashton mundësinë e çfardo lloj korigjimi, sepse kjo sipas tij, qorjenton të gjithë rajonin, dhe kjo është e rrezikshme.

Tutje Kryetari i LDK-së insiston në bashkëpunim të të gjithë spektrit politik në vend, duke theksuar se bashkëpunimi me SHBA-të është i domosdoshëm.

/GazetaPremium