Take a fresh look at your lifestyle.

Të gjithë e duan ofertën më të mirë nga Auto Mita, rikthehet 5-shja perfekte më e fortë se kurrë!

Tashmë e dimë se është kompania numër 1 në vend dhe Auto Mita dominimin e vet ka shtrirë edhe në panairin më të madh të veturave në vend, Prishtina International Auto Show 2019.

Auto Mita rrëmbeu vëendjen në këtë panair duke lansuar veturën numër 1 në botë, Nissan LEAF e cila është vetura e vetme elektrike në panair.

Ishte pikërisht kjo veturë nga modeli i Nissan që pushtoi Evropën e cila edhe arriti të mahnisë të pranishmit në këtë panair.

Por, kjo ishte vetë pjesa ana e parë e “medaljes” pasi që adhuruesit e veturave u mahnitën veçanërisht nga rikthimi i ofertës më të mirë nga Auto Mita, 5-shes perfekte.

5-shja perfekte u prezantua edhe para të pranishmëve në panair duke u dëshmuar si oferta më e kërkuar dhe më e mirë e vitit.

Për një kohë shumë të shkurtër klientët do të mund të përfitojnë pesë benefite si askund tjetër ndër to është interesi më i mirë me vetëm 3.96%.

– 5 vite garancion

– Servisimi i parë gratis

– Rezervari i parë me derivate gratis nga HIB

– Kasko e parë Gratis nga SIGMA

– Interesi më i mirë prej vetëm 3.96%

Këto oferta në Auto Mita vlejnë për brendet Renault, Nissan dhe Dacia krahas çmimeve super speciale për modelet tani më të popullarizuara në Kosovë si Dacia Sandero dhe Dacia Duster, e Renault Clip dhe Renault Captur ashtu sikurse Nissan Qashqai dhe X-Trail.

Oferta nga Auto Mita e 5-shes perfekte e prezantuar në panair është e limituar