Take a fresh look at your lifestyle.

Dega e Dytë e LDK-së, fitohet nga Florian Dushi

Dega e dytë në Prishtinë është fituar nga Florian Dushi, zyrtari i lartë i LDK-së në KQZ.

Dega e dytë në Prishtinë pëson ndryshime, kjo pasi Mustaf Krasniqi ka pësuar humbje nga kadidati tjetër Florian Dushi pas një votimi të fsheht, votim ky i cili nxjerri fitues Z. Dushi me rezultat 55 me 46.

Mandati i Kryetari të ri të degës së dytë është 4 vjeçar, dhe përfshinë pjesën e vjetër të Kryeqytetit.

/GazetaPremium