Take a fresh look at your lifestyle.

Haradinaj: Serbisë nuk i kem borxh

Kryeministri Haradinaj e thotë troq se Serbisë nuk i kem borxh, duke thënë janë qindra mija përsona të vrarë.

Kryeministri i Republikes së Kosovës, Ramush Haradinaj në televizionin Dukagjini, ka reaguar ashpër ndaj ides së korigjimit të kufirit duke thënë se nuk kemi pse e diskutojmë këtë temë, kjo sepse nuk i kemi borxh asgjë Serbisë dhe këtë gjë e dinë të gjithë.

Tutje Haradinaj, tha se” “Këtë gjë ua kam thënë edhe miqve tanë, si dhe poashtu këtë e thash edhe në Berlin, sepse duke heshtur ne, Serbia po arrinë t’i mohoj edhe krimet e kryera.”

Haradinaj theksoj se kjo ide (idea e korigjimit të kufijve) është e vdekur tash më.

/GazetaPremium