Take a fresh look at your lifestyle.

Emrin Partia Demokratike, kurse Veseli do zgjedhet pa kunder-kandidat

PDK filluar Konventen e saj për zgjedhjen e lidershipit të kësaj partie.

Partia Demokratike e Kosovës ka hapur punimet e saja, për konventen e nëntë zgjedhore, konventë e cila do të zgjedh strukturat e larta të kësaj partie, si dhe kryetarin e saj.

Gazeta Premium ka kuptuar se kandidati për kryetar do të jetë ai edhe që ishte deri më sot, pra Kadri Veseli.

Veseli do të zgjidhet pa kunder-kandidat pra me pajtueshmëri të të gjitha strukturave të kësaj partie, ani pse nuk tingëllon aspak demokratike një proces ku nuk ka rival.

Kujtojmë se Veseli pa kunder-kandidat ishte zgjedhur edhe kur e kishte trasheguar në këtë post mikun e tij tani Presidentin e vendit z. Hashim Thaçi.

/GazetaPremium