Take a fresh look at your lifestyle.

Bim Bima: Unikatili është themeluesi i repit Shqip

Rep-artisti Bim Bima ka komentuar disa nga rep-artistat tjerë të estrades Kosovare.

Bim Bima rep-artisti Kosovar në një studio televizive në RTK ka komentuar disa nga figurat e estrades Kosovare sa i takon fames dhe mënyres së muzikës së tyre.

I pyetur nga gazetarët për Unikatilin, Bim Bima pati fjalët më të mëdha për të, ai tutje shtoi se: “Unikatili është themeluesi i repit Shqip, ai vërtetë është unik në menyren e tij, sepse ai (Unikatili) ka themeluar repin e vërtetë në gjuhen shqipe e ekskluzivisht në gengnisht, që vërtetë është për tu marrë shembull nga të tjerët.”

Kujtojmë se Bim Bima po përgatit lansimin e albumit të tij të radhes gjatë këtij viti.

/GazetaPremium