Take a fresh look at your lifestyle.

Edmond Hajrizi do të jetë ministër i ri i Inovacionit, në vend të Besim Beqajt?

Propozimi për ministër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë pritet që nesër t’i shkojë për shkojë për aprovim kryeministrit Ramush Haradinaj.

Burime të sigurta të Ballkani.info bëjnë të ditur se personi që do ta zëvendësojë Besim Beqajn e shkarkuar është Edmond Hajrizi.

Edmond Hajrizi është themelues dhe dekan i Kolegjit Privat UBT. /Ballkani.info/