Take a fresh look at your lifestyle.

Hazir Borovci zgjedhet Kryetar i Degës së III-të në LDK, me shumicë absulute të votave

Kryetari i Degës së III-të Hazir Borovci është ri-zgjedhur Kryetar i Degës së Tretë në Prishtinë

Hazir Borovci është ri-zgjedhur Kryetari i Degës së III-të të LDK-së në Prishtinë me shumicë absulute të votave duke bërë kështu që procesi i cili shihej si shumë i tensionuar të kaloj në qetësi.

Borovci kishte si kundërshtar të mundshë ish-ministrit e mirëqenjes sociale dhe ish-kanidatin për Prishtinë të LDK-së Arban Abrashi, por ky i fundit është tërhekur nga gara siç mëson Gazeta Premium për shkak të politikave madhore brenda LDK-së, politika të cilat shtynë Abrashin dhe Borovcin drejtë një dakordimi paraprak.

Pas zgjedhjes së Borovcit, LDK ka përmbyllur procesin zgjedhor në nivel të degëve, dhe pritet që me daten 03.08.2019 pra me 3 Gusht të zgjedh Kryearin e saj.

/GazetaPremium