Take a fresh look at your lifestyle.

Kompany lë futbollin dhe bëhet trajner te Anderlechti

Mbrojtësi Belg ka kumtuar faktin se do ta lë futbollin

Mbrojtësi Belg Vincent Kompany i cili së fundi ka patur një karierë të gjatë tek kampionët e Manchester City, ka paralajmruar se do ta lë futbollin së shpejti.

Por Kompany i cili tani është transferuar tek ekipi ku filloj karierën Anderlechti, do të ketë një rol të dyfisht tek kampioni i shumëfisht belg, atë të trajnerit dhe të lojtarit, kjo pasi Kompany nuk është paisur ende me licencen e trajnerit nga UEFA.

Tutje ai ka deklaruar se ky është sezoni i tij i fundit në futbollin profesionist.

/GazetaPremium