Take a fresh look at your lifestyle.

LDK zgjedh Kryesinë e saj

Lidhja Demokratike e Kosovës ka zgjedhur Kryesinë e partisë në përbërje prej 31 anëtarëve

LDK ka zgjedhur Kryesinë e saj në përbërje prej 31 anëtarëve. Këtë gjë e ka bërë të ditur Nënkryetari i LDK-së Lutfi Haziri për një Radio Televisionin 21 menjëherë pas mbledhje së mbajtur.

Haziri tha se: “nuk është folur për kandidatin e kësaj partie për Kryeminister, si dhe nuk janë zgjedhur Kryesina e ngushtë e paritsë që nënkupton Sekretarin e Përgjithshëm dhe Nënkryetarët”.

Tutje z. Haziri ka treguar se shumë shpejt Kryesia e re e LDK-së do të vendos për kandidatin e saj për Kryeminister.

/GazetaPremium