Take a fresh look at your lifestyle.

Mustafa: Jemi unik, nuk na përqani dot

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa ka reaguar ashpër ndaj të gjithë atyre që sipas tij tentojnë ta përqajnë LDK-në.

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa ka reaguar ashpër ndaj të gjithë atyre që sipas tij tentojnë ta përqajnë LDK-në.

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa ka reaguar ashpër ndaj të gjithë atyre që sipas tij tentojnë ta përqajnë LDK-në. Ai ka potencuar se LDK është unike dhe nuk ka ndërmend t’i plotësoj dëshirat e subjekteve rivale.

Mustafa tha se cilëson si të pa vend deklaratat qëllimkëqia të disa anëtarëve të disa degëve, të cilët i quajti si dashakqinjë të subjektit tij.

Ketu gjeni shkrimin e plotë të Kryetarit të LDK-së.

” Të nderuar veprimtarë,
LDK është unike në vizionin e saj për të ardhmen. Për përqarjet trumbetojnë ata që synojnë të na dëmtojnë në procesin zgjedhor. 
Nuk përqahet LDK-ja, në qoftë se, dy-tre (ish) deputetë nuk janë propozuar për Kryesi, kurse të njëjtit janë propozuar dhe janë zgjedhur në organin më të lartë të LDK-së, në Këshillin e Përgjithshëm. As në rastin se nga një degë është zgjedhur një e re, (Kryetare e Forumit të Gruas) e nuk është propozuar, kësaj radhe, Kryetari i Komunës. 
Nuk i cilësoj të pavend pritjet e atyre që nuk janë zgjedhur në Kryesi, por i vlerësoj të pa vend dhe qëllimkëqia deri edhe te fjalori rrugaq i atyre që këtë e ciësojnë si punë të klaneve, komunistëve dhe të SHIK-ut. Të tillë janë ata që e thonë, jo LDK-ja. Të tillët bien e qohen me këto botëkuptime, si me dashurinë e pare. 
Jam i vetëdijshëm për rrethin në të cilin jetojmë dhe se nga disa shpenzohen shuma të majme parashë të vjedhura për ta përqarë LDK-në, por unë nuk rri , nuk punoj dhe nuk shoqërohem me të tillët. 
I shpërfilli!
Janë qytetarët, ata që vlerësojnë se cilët janë njerëzit më të përgatitur e më të pakorruptuar, se kush mund t’i qojë në BE e kush ua kallë rrugën për BE, se kush ka dije ta zhvillojë ekonominë e kush ka prirje që ta shkatërrojë buxhetin…. 
Sa i përket Kryesisë, ajo ka një përbërje që siguron suksese. 
Kam besim në qytetarët tanë! IM”

Kujtojmë se LDK pritet sot ta nominoj kandidatin e saj për Kryeminister ku mundësi real kanë Vjosa Osmani, Kujtim Shala apo edhe Avdullah Hoti.

/GazetaPremium