Take a fresh look at your lifestyle.

Kush janë asambleistët e Prishtinës që s’folen asnjëherë?

Gazeta Premium ka bërë monitorimin e Kuvendit të Komunës Prishtinës nga muaji Janar 2019 deri më 30 korrik 2019.

Ky monitorim ka për qëllim të kontribuojë në forcimin e qeverisjës së mirë lokale në Komunën e Prishtinës, nëpërmjet angazhimit dhe aktivizimit qytetarë, për pjesëmarrje në vendimmarrje në komunën e Prishtinës, në mënyrë që të avancohet demokracia e nivelit lokal. Gjatë këtij monitorimi është bërë vlerësimi i angazhimit të asambleistëve në Kuvend. Gjatë këtij monitorimi kemi dalluar asamblesitët më aktiv :

1. Egzon Azemi LVV 2. Agim Gashi LDK 3. Migjen Shala PDK 4. Nol Nushi PSD 5. Sami Borovci AKR 6. Fiknete Bejta AAK Ndërsa ka edhe prej atyre që nuk kanë marrë mundin të flasin e as të ndërmarrin ndonjë nismë asnjëherë, e ata janë:

1. Genc Sherifi PSD 2.Qëndrim Sahiti PSD 3. Haki Dragusha LDK 4. Bensik Mujeci LVV 5. Sami Salihi LDK 6. Mustafë Krasniqi LDK 7. Jeta Rafuna LDK 8.Milazim Vitija LDK 9. Florina Canolli PDK 10. Uran Ismaili PDK 11. Ylli Bogaj AAK 12. Sokol Berisha AAK 13. Valbona Ajeti AAK 14. Visare Gashi PSD 15. Baton Dushi Nisma 16. Bukurie Canollli LB 17.

Kujtojmë që asambleistët kanë mandat 4 vjeçar dhe kanë vetëm nga një seancë në muaj.

/GazetaPremium