Take a fresh look at your lifestyle.

Vjosën e vërshon rinia e Kryeqytetit

Kandidatja për Kryeminister Vjosa Osmani ka takuar një gurp të madh të të rinjëve të Kryeqytetit.

Knadidatja e LDK-së për Kryeministre të vendit Vjosa Osmani ka takuar dje një grup të rinjësh në Prishtinë në Parkun e Qytetit, me të cilët bisedoi për sfidat dhe problemet e rinisë.

Osmani u tha rinisë së ata janë arsyeja që ajo i ka hyrë garës për Kryeministre, duke theksuar se askush nga të tjerët nuk i kupton brengat e rinisë sikur se ajo.

Kujtojmë që Vjosa Osmani është kandidatja e parë femer për Kryeministre në Republikën e Kosovës.

/GazetaPremium