Take a fresh look at your lifestyle.

Vlora e Prishtinës, e pranuar për të gjithë

Vlora Dumoshi vazhdon të jetë femra më e pelqyer në LDK-në e Prishtinës.

Kandidatja për deputete të LDK-së Vlora Dumoshi e cila njëherish është edhe asambleiste e LDK-së në kuvendin komunal në Prishtinë, si duket vazhdon të jetë njëra nga femrat më të pelqyera nga qytetarët e Prishtinës, dhe ndoshta femra më e pëlqyer brenda LDK-së në Kryeqytet.

Dumoshi gjatë një takimi që ka patur dje bashkë me Vjosa Osmanin në lagjen “Dardania” të Kryeqytetit, ka potencuar se kjo lagje dhe ky qytet do të vazhdojnë të jenë një bastion i LDK-së.

Këtu e gjeni shkrimin e plotë të Vlora Dumoshit.

GazetaPremium