Take a fresh look at your lifestyle.

Vlora Dumoshi nga takimet që bënë, del të jetë e preferuara e tyre

Vlora Dumoshi vazhdon t’i sjell benifite të mëdha LDK-së, duke sjellur të ri në partinë e saj.

Anëtarja e Kryesisë së LDK-së Vlora Dumoshi sot ka organizuar takim me të rinjët e Kryeqytetit, duke bërë kështu që Vjosa Osmani të ndihet komode sa i takon moshave të reja.

Vlora Dumoshi, ka theksuar se: “rinia e Prishtinës është me ne” duke treguar se sa shumë rini ka pas saj, njëkohësisht edhe pas LDK-së.

Këtu është postimi i plotë i Vlora Dumoshit.


“Ju kam thënë, që rinia e Prishtinës është me NE. Shtyllë që po më bënë më të fortë.
E sikurse herave tjera, edhe sot, shokët dhe shoqët e Dafinës i takuam me Kryeministrën e ardhshme të Republikës së Kosovës, znj.Vjosa Osmani.
Të rinjët e Prishtinës e konsiderojnë të rëndësishme rolin e kryetarit Mustafa në çdo proces.
Nënkryetari i LDK-së, këmbëngulës i madh për fuqizimin e të rinjëve në proceset vendimmarrëse.Shihemi në takimet e rradhës.”

Kujtojmë që LDK është kritikuar për mungesë të rinisë, gjë e cila si duket këtë subjekt e ka bërë të reflektoj pozitivisht.

GazetaPremium

/GazetaPremium