Take a fresh look at your lifestyle.

Arta Metaj: Vizioni i gruas në LDK është progresiv me një shoqëri të shëndoshë

Kandidatja e LDK-së për deputete Arta Metaj-Govori ka sqaruar vizionin e gruas në LDK.

Kandidatja e LDK-së për deputete e cila vjen nga Dega e III-të e kësaj partie Arta Metaj-Govori, ka sqaruar për opinionin publik vizionin e gruas në LDK. z. Govori përveç tjerash ka sqaruar se gruaja në LDK sjell mundësi të re zhvillimore, dhe mbi të gjitha ka bindje progresive.

Tutje z Govori ka sqaruar ideologjikisht bindjen e gruas në LDK, duke e bërë të qartë se gruaja në LDK bazë të fuqishme ka familjen, gjë e cila mundëson një shoqëri të shëndoshë.

Këtu gjeni shkrimin e plotë të Arta Metaj-Govori.

“Bashkëkohore, progresive, me vizion për të ardhmen dhe me rrënjë të forta në familje dhe shoqëri të shëndoshë.
Ky është modeli i ri i gruas së sofistikuar që sjell mendësinë e re të zhvillimit.”

/GazetaPremium