Take a fresh look at your lifestyle.

Abrashi: Secila lagje në qytet dhe fshatra do të ketë terrene sportive

Sekretari Oganizativ i LDK-së Arban Abrashi ka potencuar rëndësinë e investimeve në Sport, duke e quajtur atë si investim në shëndetin e rinisë.

Sekretari Oganizativ i LDK-së Arban Abrashi ka potencuar rëndësinë e investimeve në Sport, duke e quajtur atë si investim në shëndetin e rinisë.

Tutje Abrashi ka potencuar secila lagje në qytet dhe fshatra do të ketë terrene sportive, duke bërë kështu rininë si prioritet thelbësor të LDK-së.

Kujtojmë që Abrashi edhe në fushtën e zgjedhjeve lokale në Prishtinë përparësi esencial ju kishte dhënë rinisë, duke bërë kështu LDK-në një subjekt ku ju ofrohet hapësirë vendimtare të rinjëve.

/GazetaPremium