Take a fresh look at your lifestyle.

Doris Pack: Kosovës po i bëhet një e padrejtë e madhe për liberalizimin e vizave

Ish-euro deputetja e Parlamentit Europian dhe anëtarja e Partive Popullore Evropiane Doris Pack ka kritikuar Bashkim Evropian sa i takon liberalizimit të vizave për Kosovën.

Doris Pack ka potencuar se Kosova ka plotësuar të gjitha kriteret për liberalizim të vizave ndërsa BE refuzon të ia liberalizoj vizat dhe kjo për Doris Pack është një e padrejtë e madhe.

Tutje Doris Pack ka potencuar në kongresi ne Partive Popullore Evropian se është për çudi se si Shqipëria që e ka liberalizimin e vizave ka shumë më shumë emigrantë se Kosova që nuk e ka liberalizimin, dhe prapë se prapë Kosova po bllokohet.

Pack, pak ditë më parë ishte në Kosovë, vizitë të cilën e vlersoj lartë në këtë kongres.

Kujtojmë që pjesmarrëse në Kongresin e EPP është edhe Kancelarja gjermane Anglea Merkel.

/GazetaPremium