Take a fresh look at your lifestyle.

Rita Ora dhe Dua Lipa, dhurojnë 2ml dollarë ndihmë për të dëmtuarit nga termeti

Rita Ora dhe Dua Lipa kanë ofruar 2 Milion dollarë për të dëmtuarti nga termeti në Shqipëri.

Rita Ora dhe Dua Lipa kanë dhuruar 2 Milion dollarë për të dëmtuarit në Shqipëri nga termeti i tmerrshëm që ndodhi sot në orët e para të mëngjesit.

Këtë lajm e ka konfirmuar edhe vet menaxherët e kongëtarëve, si dhe media të ndryshme në Shqipëri.

Kujtojmë që Kosova gjatë ditës ka ofruar ndihmën edhe përmes institucioneve të saja, duke dërguar në Shqipëri njësitet speciale të Policisë së Kosovës si dhe komandot speciale të FSK-së.

/GazetaPremium