Take a fresh look at your lifestyle.

Thirrje publike LDK-së, LDK t’i përgjigjet VV-së në të njëjtën mënyrë

Fatmir Bajraj ka bërë thirrje publike ndaj Lidhjes Demokratike të Kosovës, duke i kërkuar këtij subjekti që t’i përgjigjet në të njëjten mënyrë VV-së.

Publicisti Fatmir Baraj, ka bërë thirrje publike Lidhjes Demokratike të Kosovës që, kjo e fundit t’i përgjigjet në të njëjtën mënyrë dhe me të njëjtin diskurs politik Vetvendosjes, kjo pasi, sipas tij gjuha linçuese dhe nihiliste e Vetvendosjes po e dëmton rënd bashkëqeverisjen e mundshme në mes LDK-së dhe VV-së.

Shkruan: Fatmir BAJRAJ

Gjuha shpërftyruese e Levizjes, t’merr përgjigjen në t’njëjtën ekuaivalencë & më t’njëjtën monedhë :

– Nëse LVV-ja i mohon LDK-së të drejtën për postin e Presidentit, edhe LDK-ja, t’i mohon LVV-së poziten e Kryemnistrit.

– Nëse LVV-ja i mohon LDK-së të drejtën e saj në caktimin e emrit të kandidatit për Presdient, duke anatemuar emrin e Kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, akademik Isa Mustafa, atëherë ;

– Edhe LDK-ja t’i mohoj, duke anatemuar kandidatin e LVV-së për Kryeministër, z.Kurti.

Nëse LVV-ja, vazhdon të anatemoj, 2 nga tre nënkryetarët e LDK-së, z.Haziri & z.Veliu, edhe vetë kryetarin, akademik Isa Mustafa, atëherë ;

– LDK-ja të sillet në t’njëjtin sens, duke injoruar dhe anatemuar ; Konjufcën, zonjën Haxhiu dhe z.Kurti !

“Le t’provoj grushtin e fuqishëm, edhe Mali që s’bëzanë”!

/GazetaPremium