Take a fresh look at your lifestyle.

Milazim Krasniqi: Demaçi ka dashur ta përjashtojë Rugoven nga politika

Themeluesi i LDK-së Milazim Krasniqi, ka treguar një të vërtetë të madhe.

Milazim Krasniqi i cili ka ka qenë njëri ndër themeluesit e LDK-së, ka shprehur qartë mendimin e tij rreth debatit të famshëm se kush, kishte faj në kohën e paraluftës. Sipas tij, Adem Demaçi del të jetë fajtori kryesor, kjo pasi që ky i fundit nuk ishte në gjendje ta duronte politiken paqësore të Ibrahim Rugovës, kjo pasi që z. Demaçi, kishte politika majtiste dhe nuk pranonte një politikë paqësore konservative siç e kishte Ibrahim Rugova.

Më tej z. Krasniqi tha se Adem Demaçi, për shkak që e shihte Ibrahim Rugovën si pengesë të tij, “donte që ta përjashtoj Rugovën nga Politika.”

Milazim Krasniqi

Kujtojmë që zotri Demaçi çdoherë e kishte kritikuar Presidentin Rugova, rreth politikave që Presidenti i aplikonte në rrugën drejtë Pavarësisë së Kosovës.

/GazetaPremium