Take a fresh look at your lifestyle.

Ekxluzive: “Tym i bardhë” nga Kuvendi

Burime të Gazetës Premium brenda Kuvendit të Kosovës tregojnë se marrëveshja është arritur.

“Tym i bardhë” nga Kuvendi i Kosovës si duket do të del së shpejti, kjo pasi sipas burimeve të Gazetës Premium brenda Kuvendit të Kosovës marrëveshja e koalicionit qeverisës në mes të LDK-së dhe VV-së thuajse është arritur, dhe se kanë mbetur vetëm edhe disa detaje për tu finalizuar.

Gjithmonë sipas burimeve tona brenda Kuvendit të cilat kanë kërkuar të mbeten konfidenciale, Koalicioni mund të bëhet publik sot në mbrëmje ose nesër në mengjes.

/GazetaPremium