Take a fresh look at your lifestyle.

Kurti refuzon gjithçka: Lexone propozimin e Vjosa Osamnit të cilin Kurti e refuzoi në takimin e fundit

Kandidatja për Kryeministre nga LDK- dhe nënkryetarja e kësaj partie, në takimin e fundit mes LDK-së dhe VV-së, kishte dhë propozimin e vlefshëm por të cilin e refuzoi Albin Kurti.

Sipas bruimeve të Koha.net, kandidatja e LDK-së Vjosa Osmani në takimin e fundit në mes liderëve të të dy subjekteve, kishte dhënë një ide që posti i Kryeparlamentarit të zëvëndësohej me një Ministri më tepër për LDK-në duke shkuar kështu në 6-4 me ministri në favor të LDK-së, krejt kjo pasi Kryeparlamentari po konsiderohet si i pa-prekshë nga VV.

Këtë propozim Vetvendosja e kishte refuzuar me anë të kreut të saj Albin Kurtit, i cili përveç që kishte rufuzuar të flas për Kyreparlamentar, pasi sipas tyre posti i Kryetarit të Kuvendit është i pa-kthyshem, ai ka refuzuar edhe ofertën e z. Vjosa Osmani, pra Kurti kishte refuzuar oferten e LDK-së që një ministri t’i kaloj LDK-së, duke këmbëngulur se ministritë të ndahen 5-5, ani pse tani VV përveç Kryeministrit ka edhe Kryeparlamentarin.

/GazetaPremium