Take a fresh look at your lifestyle.

Sot mblidhet Kryesia e re e Kuvendit të Republikës së Kosovës

Sot mblidhet për herë të parë Kryesia e Kuvendit të cilën e ka ftuar Kryetari Glauk Konjufca.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka thirrur për këtë të hënë, më 20 janar 2020, mbledhjen e parë të Kryesisë së Kuvendit të Kosovës të Legjislaturës VII.

Rendi i ditës parashikon shqyrtimin e kërkesës për caktimin e delegacionit të Kuvendit të Republikës së Kosovës për përfaqësim në Asamblenë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore-SEECP dhe shqyrtimi i kërkesës për caktimin e delegacionit të Kuvendit të Republikës së Kosovës për përfaqësim në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, si dhe shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave.

Ndryshe, Glauk Konjufca u zgjodh kryetar i Kuvendit të Kosovës më datën 26 dhjetor të vitit të kaluar, ndërkohë që Qeveria e re ende nuk është formuar.

/GazetaPremium