Take a fresh look at your lifestyle.

Abramoviç e donte në Chelsea, kurse Totti i tha: pasi më do mua, pse nuk e blen Romën

Ikona e futbollit italian Francesco Totti, i cili njihet për besnikrin e tij ndaj klubit “gjaloros” njëherë në një kohë i kishte replikuar ashpër pronarit të Chelseas rusti Roman Abramoviç.

Totti, kishte komentuar deklaratën e manjatit rus, pasi ky i fundit e kishte blerë Chelsea, ku kishte thënë se ai dëshiron që superyllin italian ta shoh në fanelën e Chelseas.

Totti pas gjithë kësaj deklarate, ju kishte përgjigjur shkurt dhe me një kërkesë pronarit të Chelsea duke i thënë se: “Në qoftë më dëshiron mua në ekip, atëherë bleje ekipin e Romës.” duke ja bërë të ditur se ai nuk do të largohet kurrë nga As. Roma.

E kështu edhe ndodhi, Totti asnjëherë nuk u largu nga Roma deri në pensionimin e tij, kurse rusit Abramoviç syperylli italian i mbeti vetëm si një ëndërr e bukur, po që nuk u realizua kurrë.

/GazetaPremium