Take a fresh look at your lifestyle.

Si ju drejtua Kryeministri Kurti, shefit të zyres ligjore duke i thënë respekto ligjin

Kryeministri Albin Kurti si duket e ka filluar furishëm punën e tij.

Albin Kurti i cili tani është Kryeminister i Republikës së Kosovës, si duket e ka filluar ashpër dhe me mjaftë urdhëra të prera punën e tij.

Burime të afërta me zyren ligjore të Kryeministrit, tregojnë se z. Kurti ju ka drejtuar menagjmentit të kësaj zyrje ligjore se duhet patjetër ta respektojnë ligjin dhe se më nuk dëshiron diskutime.

“Më shiko në sy dhe kqyrem mirë, nuk do të vijë më për të të sygjeruar asgjë, thjeshtë ki obligim ta respektosh ligjin. Shikoj dispozitat ligjore dhe respektoj ato.” tregojnë t’i ketë thënë z. Albin Kurti menagjmentit të kësaj zyrëje të rëndësishme pranë kryeministrisë.

Kujtojmë që ditë më parë z. Kurti u zgjedh Kryeminister i vendit, në koalicion me Lidhjen Demokratike të Kosovës.

/GazetaPremium